Friday, January 6, 2012

Ni baru saja balik dari Kuala Kangsar dengan angah dan ummi untuk menghantar tudung kepada Sarah, Basirah dah Ati di sekolah baru masing2..walid ikut sama sebab nak singgah hospital K,Kangsar...nak check darah....tapi dah terlebih jam puasa pulak maka kena tunda ke esok sebab result nanti akan keluar normal belaka kata kawan dibahagian patologi tu....

Petang ni dalam pukul 5:20 gitu abang walid Paklang D, maklang dan menantu depa datang ziarah walid dirumah Tanjung Perdana...rumah yang jarang didiami oleh kami kerana banyak duduk dengan anak yatim...tapi kerana walid perlu berehat dengan tenang maka rumah ni jadi wad vip lah kononnya...Paklang D dok tanya lagi tadi, nak operate jugak ka? Walid senaraikan kat paklang D, ubat hospital, Homeopaty, makanan sunnah seperti minyak zaitun extra virgin ..khal kurma..madu Yaman world class..jus manggis tambah lagi makanan Herbalife...semalam jumpa satu lagi jus ubi beet merah yang mengikut kajian terkini boleh meluaskan saluran darah..itu ikhtiar manusiawi...kalau kena bedah juga maka bedahlah.....  

No comments:

Post a Comment