Saturday, March 2, 2013

Beli Kamera Baru di IT Fair Ipoh



Malam ni walid dan angah pergi tinjau kat Perak IT Fair yg bertempat di Stadium Indera Mulia, tujuan nak tengok2 dulu apa yg ada kat sana..harga dia macam mana..niat hati malam tu nak cari thumb drive 16gb dapat ler harga rm 29 pastu singgah kat gerai jual kamera cctv, nampak menarik juga..minta kad bisnis dia, kemudian singgah kat Nikon konon nak nengok2 jer...aleh2 tersangkut kat satu model   
best prize rm 1,950 dari harga asal rm2,300..Dalam poket ada tunai 800 jer..so kata kat cina tu esok jer lah..dia kata esok tak jamin ma..dia tanya kredit kad tak ada, kalu ada pun boleh...kena chas ke? Kena ma..okla besok saja lah....Tau2 tokey dia kata tak kena chas la cincai2 sbb dah nak tutup..


dalam indera mulia

try nikon ni































No comments:

Post a Comment