Saturday, May 14, 2011

Sabtu 14/5/11

Alhamdulillah baru pagi ni boleh masuk ke kotak new post...malam tadi sekadar boleh tatap hak lama jer. Angah yang baru balik malam tadi dengan Iffah pun kata semua blogger mengalami masalah...macam sekatan...tak boleh  up date pasal apa tak tau.....baru sebentar tadi Imam Masjid Tambun Hj Zainal datang dengan isteri dan dua orang yang lain, Kak Zah dan Kak Jaliah untuk menghantar sarapan nasi lemak dan karipap...

Selang tak berapa lama datang pula satu keluarga dari Chemor, suaminya En. Azmeer bekerja di Carsem dan isterinya bekerja di BSN Ipoh Garden..En. Azmeer ni pernah datang kesini ketika majlis gotong royong anjuran Carsem awal tahun baru2 ni....Kali ini datang untuk menyumbang wang untuk kegunaan anak2 yatim...katanya..

Malam tadi Majlis Melur ke 22 di adakan dengan dipengerusikan oleh Rauf dan barisan pelatih yang dipilihnya..Boleh ler..ada gambar2 yang angah akan upload nanti....

Hari ni walid sekeluarga akan balik kampung tengok mak kerana semua anak2 walid ada belaka...

Gambar2 Majlis Melur 22




Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket



No comments:

Post a Comment