Thursday, December 15, 2011

Hari ini hari puasa Isnin...sebelum sahur tadi walid terasa lagi sakit dada..bukanlah serius sangat tapi bila agak kerap macam ni tak boleh pandang ringan jadi walid hubungi  Dr Daim kawan masa  di Mesir dulu, cadangnya nak ke Kliniknya di K.Kangsar pagi ni dan walid ceritakan masalah dada kepadanya..Dr Daim suruh buat ECG di Ipoh sebab klinik dia tak ada..Walid ada kawan baik di Hospital KKangsar bahagian Patologi dan telefon Sdr Shafawi hasrat nak buat ECG di Hospital KK no problem katanya bila  nak datang? Walid congak2 nak selesaikan beberapa perkara di sini - kerana petang ini ada beberapa pegawai dari JPN nak buat program motivasi disini sambil berbuka dengan anak2 ni..jadi walid kata jam 11pagi..Kebetulah datang Sdr Samad bawa anaknya Mujahid untuk bimbing kelas Tahfiz..Dia bersedia nak tolong drive ke KK..elok sangat jadinya. Sampai disana terus dibawa Sdr Shafawi ke bilik ECG tanpa daftar apa2 terus naik atas katil dan pasanglah wayar2 tu..lepas tu ambil darah, check BP dan cucuk telinga pula nak check demam..pukul 12 Sdr Shafawi masuk masa tu ada Pengarah hospital dan dia bisik apa entah..tiba2 pengarah tu tanya nak masuk ward disini atau di Ipoh? Kenapa pulak..keputusan ECG kata jantung walid tak ada apa masalah..Dia suruh Dr Harpreet yang incharge dibilik tu buar surat ke Hospital Ipoh...bila pengarah tu keluar Dr Singh tu kata, kalau saya punya pendapat pakcik boleh balik cuma nak nanti keputusan darah jer...tapi dah pengarah kata macam tu pakcik kena pergi masuk wad Hospital Ipoh... Balik ni terus pergi Emergency...12:30 kami balik...walid cadang nak jumpa Sdr Afifudin yang datang masa kami dah separuh jalan ke KK..Dia ni pulak MA di Hospital Kepala Batas Alor Setar..datang dari Melaka katanya...Bila kami balik, dia keluar ke rumah abang iparnya...Jadi petang ini nak ke Hospital Ipoh ler pulak buat ECG lagi disana kata Dr Singh ..minta2 jangan kena masuk wad dah ler...



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

No comments:

Post a Comment